4 de juny 2012

Acqua, detalls que marquen la diferència

Avui us presentem els nostres petits detalls, allò del "més que menjars" que volem oferir-vos... benvinguts al recull de detalls Acqua!!

ACQUA CULTURAL

Abans o després de la platja podeu fer una ullada als llibres que ens van deixant al nostre racó Boockcrossing, us els podeu endur i quan els hagueu llegit els torneu o els allibereu al lloc que preferiu.


 Coneixeu el meravellós món de lalirondalla? La nostra bruixa Sandruixa col·labora en aquest projecte on el vostre menut pot ser el protagonista del conte que escolliu, valors contemporanis i cançons inèdites i meravelloses pels reietons de la casa! Els podeu comprar al mateix restaurant a uns preus increibles!


I parlant de contes, la bruixa Sandruixa ha publicat el seu primer conte, es titula "Els bruixots de les mans grosses" i es pot comprar al restaurant per 6,5€. A més, si esteu interessats en adquirir-lo, quan ho feu, la bruixa Sandruixa li explicarà personalment al vostre menut i li signarà l'exemplar!


JAM SESIONS! Algunes tardes ens reunim per tocar i cantar cançons, sense jutjar nivells, sense pretendre res més que gaudir una bona estona de la música, de la bona companyia i d'una copeta de vi o cava, que ens fa cantar molt millor :-) Aneu treient la pols a aquella guitarra oblidada al traster, aquest estiu li podem treure molt de profit!!



ACQUA ECOLÒGICA

Cada cop hi ha més consciència de vigilar allò que mengem i principalment en l'alimentació dels més petits. Al nostre restaurant podreu trobar potets 100% ecològics per als nadons de la família!


I pels que no són tant petits, també els hi oferim la nostra gama d'snacks ecològics, patates fregides, crispetes i barreta energètica de poma.


Pel que fa als sucs, us oferim el de mandarina o poma, d'agricultura ecològica i sense conservants, a més, estan deliciosos!!


La nostra oferta de tes és àmplia i variada, ara a l'estiu els podeu demanar gelats i com sempre, els acompanyem de sucre moré i de fruites deshidratades i cereals perquè els afegiu per aromatitzar o be perquè els utitzeu d'snack mentre degusteu el te.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada