10 de maig 2012

Qui és sandruixa?

Sandruixa és una bruixa d'Altafulla a la que li encanta la pizza! És per això que tot sovint ens visita a l'Acqua més que menjars, es menja un parell de pizzes al tall i quan té la panxa plena disfruta explicant contes a la canalla que ha dinat o sopat al nostre restaurant.
Els menuts l'esperen jugant al racó de jocs que hi ha al restaurant, o veient alguna aventura del correcaminos a la tele que hi ha al mateix racó:


I què fa exactament aquesta bruixa?
Quan la sandruixa surt a la sala, els menuts enganxen el cul a terra, obren orelles d'elefant, ulls de mussol i s'endinsen en el meravellós mon dels contes, les cançons i els titelles. I el restaurant obté un ambient perfecte, on els pares que volen prendre el cafè tranquils poden fer-ho i aquells que volen gaudir del contacontes, ens acompanyen.
Quan acabem, els menuts que volen, poden participar en un taller de manualitats que també organitza la bruixa.

De tant en tant, a la sandruixa, el restaurant se li queda petit i organitza algun espectacle a la plaça Valls Ivern, la que hi ha al costat del restaurant, gràcies al suport del patronat de cultura. Ens ho passem pipa perquè són espectacles on la sandruixa involucra a molts dels petits i petites que van a veure-la.

També escriu contes??
Aquest any, a més de fer contacontes ha publicat el seu primer conte, "Els bruixots de les Mans Grosses" Tots aquells menuts que ho dessitgin poden compra'l a diferents llocs d'Altafulla, Torredembarra o al mateix restaurant, on Sandruixa aprofitarà per a dedicar-li el conte personalment.


Si venim amb un grupet de nens, com podem organitzar-ho perque aquell dia hi sigui la sandruixa?
La Sandruixa pot ser convocada prèvia reserva si sabeu que veniu amb canalla i voldrieu un contacontes per després de l'àpat, no dubteu en trucar a l'Acqua més que menjars perquè consultin la seva disponibilitat.

La sandruixa també va a les escoles i als aniversaris particulars?
Si, la sandruixa dispossa d'un dossier amb la seva oferta, el podeu demanar al mateix restaurant per a les vostres celebracions particulars o per fer-ho arribar a l'AMPA o escola dels vostres menuts. Com que fa màgia, els preus són realment espectaculars! :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada