18 de maig 2012

Acqua, alguns dels plats que et pots trobar al teu restaurant amic.

Patates braves. Tot un clàssic amb la garantia de que no fem servir patates congelades a cap dels nostres plats i amb una salseta que mmmm... això si, piquen!!!

Hummus Tahin, un dels nostres plats estrella! No sabem on s'amaga l'èxit... serà l'oli de jinjebre, fer servir cigrons d'alta qualitat o que totes les verdures siguin fresques directe de l'hort (comprem les nostres verdures a la parada dels pagesos de la Sínia i la diferència es nota!)


Seitons en vinagre... seitons fresquíssims marinats per naltros mateixos, els podeu demanar així o a l'andalusa, enfarinats i fregidets! L'oli d'alls, també fet per naltros, els hi dona el toc final...



 Calamars a l'andalusa. Calamar tubular que naltros tallem i enfarinem i fregim en el moment en el que ens els demanes. Un toc de llimona per a contrastar? endavant!


Sípia a la planxa, un entrant lleuger i saludable amb l'aroma de l'all i julivert que rega el nostre oli. Una delícia!


Músclos al vapor, no tenen més secret que fer una bona compra d'uns musclos de roca de la nostra zona i coure'ls el temps just i necessari. Vols variar? També te'ls oferim a la marinera, amb una salseta de tomàquet i ceba que et faran llepar els dits!!


Sardines a la planxa, acompànyales d'una racció de pa amb tomàquet i escolta el mar mentre les degustes. Si, t'ho mereixes i naltros estem encantats de servir-te-les!!


Una amanida per acompanyar les tapes? Aquí et presentem una de les més venudes, Amanida de Ruca, Rostes i Parmesà. L'amargant de la ruca combina de meravella amb el cruixent de les rostes i la personalitat del parmesà. Per acabar-ho de rematar, l'agredolç del vinagre de mòdena t'anirà sorprenent en la combinació. Disposses de varies amanides més, quina triaras?


 Pizza com a tapa? I per què no? El nostre format de pizza al tall permet que tasteu alguna de les nostres varietats en un àpat a base de tapes. Teniu més de 15 composicions diferents i a quina més bona!

 Fondue de Xocolata amb fruites de temporada. Algú va dir que tot àpat ha d'acabar amb un bocí de bona xocolata. I quina raó tenia aquest algú!!! Naltos us oferim una xocolata d'una qualitat excepcional, només amb les flaires que desprén ja us garanteix que la tria ha estat un èxit. Les fruites sempre de temporada, a tó amb la qualitat de la xocolata. Però no és l'únic postre amb el que us podem temtar... el Xavi té la mà trencada amb el Brownie de Xocolata o el Pastís de Poma!!


3 comentaris:

  1. quina bona pinta te tot això, fot venir gana, de debò, tot això acompanyat d'unes bones cerveses

    ResponElimina
  2. ben aviat ho podreu acompanyar tot de cervessa ESTRAPERLO!!! El 16 de juny a les 13:00 farem una cata per celebrar que Acqua tindrà una de les millors cervesses artesanes del mercat!! Ja us anirem informant!!!

    ResponElimina
  3. des de que estic aqui a torre i vaig saber de la estraperlo que vull tastar-la, m'esperaré a la fira de la batalla i espero poder estar el dia 16 al Acqua.

    ResponElimina